Варна ще подкрепи националния протест в защита на животните, припомня Varna24.bg.

...
Варна ще подкрепи националния протест в защита на животните, припомня Varna24.bg.
Коментари Харесай

Варненци излизат на протест пред Общината срещу насилието над животните

 Варна ще поддържа националния митинг в отбрана на животните, припомня  Varna24.bg . Протест в града е плануван за през днешния ден от 12 часа пред постройката на Община Варна, оповестяват от Зоозащита-Наказателен ОТРЯД. 

Ето какво споделят оттова: " След митинга на 30.03 и импортираната протестна декларация, от Министерски съвет не са сигурни,че има принуждение над животни и, че то се отразява и на хората..... Сега от Министерски съвет чакат мнения от 3 министерства за ОЧЕВИДНОТО!!!!

Междувременно безотговорни стопани изхвърлиха кучетата си, които самите те са озлобили. Пострадаха 3 деца и дядо им, само че отговорност няма... Продължава безнаказаното изхвърляне на кучета и котки... Изрод в Ахтопол беси котки!!! Общински чиновници тровят кучета!!! Общински чиновници изхвърлят кучета по горите!!! Общински чиновници,,ловят`` с брутална свирепост обществени животни!!! Почти 100% от приютите са концлагери!!!

НА НАС НОРМАЛНИТЕ, ОБИЧАЩИ ЖИВОТНИТЕ ХОРА,БОРЕЩИ съдебна експертиза ЗА ЗАКОННОСТ И ПРАВДА ХОРА НИ ПИСНА ДА ЧАКАМЕ!!!!!!!!

ЖИВОТЪТ НИ МИНА В ЧАКАНЕ, А ХИЛЯДИ ЖИВОТНИ НЯМА ДА ДОЧАКАТ, УМРЕЛИ В УЖАСНИ МЪКИ!!!

Протестът е продължение на този от 30.03 и е неопределен - до осъществяване на настояванията от импортираната декларация.

Протестът ще бъде проведен като събиране на островчето против министерски съвет и разполагане на табла с изображения на потърпевши от човешка свирепост и безнаказаност животни,точно пред входа и прозорците на Министерски съвет. Щом са слепи за насилието, ние ще им го покажем пред работното им място!

Във Варна ще се организира успореден митинг на 20.05. Молим варненци, които не могат да пътуват до София в работен ден, да посетят събитието пред Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР